The Wine Company presenterar nyheter i vinsortimentet på nätet. Fyra nya vinfavoriter.


The Wine Companys satsning på den svenska marknaden fortsätter. I dagarna offentliggörs de senaste nyheterna i sortimentet där fokus ligger på viner som svenskar traditionellt föredrar. Lockout Point Sauvignon Blanc och Long Beach Chenin Blanc W.O Robertson är två exempel.

The Wine Company satsar på vin som inte finns i Systembolagets normala sortiment. Vinerna levereras sedan snabbt och enkelt hem till beställaren. Alla skatter och avgifter betalas av The Wine Company.

Totalt presenteras fyra vinnyheter som nu alltså finns tillgängliga på nätet.

 

Lockout Point Sauvignon Blanc Marlborough Sileni Estate 2009lockout 198x300

Detta är en av buteljerna som sticker ut. Den härstammar från Marlborough-regionen i Nya Zeeland som på senare år gjort sig känd som en ny storregion för Sauvignon Blancs.

 

 

 

 

Long Beach Chenin Blanc W.O Robertson 2010

longbeach 198x300

Ett sydafrikanskt vin från druvan Chenin Blanc. Druvan skapar viner med charm som ständigt blir mer och mer populära över hela världen.

 

 

 

 

 

Ponte Vincento 2009ponte 198x300

Ett vin från en av svenskarnas favoritregioner, Venedig. Vinet beskrivs som klassiskt italienskt och är särskilt lämpligt till tillika klassiska rätter av antipasti-typ.

 

 

 

 

Chateau Langoa Barton 2006langoa 198x300

Perfekt för att lagra! Årgången 2006 är en berömd årgång som nu alltså blir tillgänglig över nätet. Vinet har en nästan lila färg. Vinet är optimalt att dricka om fem till sex år och är en lämplig första butelj för den som är intresserad av att prova på att lagra på egen hand.


| , , ,Lämna ett svar: