Blå och lila förlustelser – Brancaia il Blu 2007


Till en läcker middag med mörkt viltkött är oftast det givna valet ett smakintensivt rödvin, men ibland vill man kombinera rätten med ett lite yngre vin som gifter sig fint med den krämiga såsen. En av de finare vinerna i vår webbutik, Brancaia il Blu 2007 från Chanti-regionen, har blivit recenserad i Magnus Reuterdahls vinblogg. Hans omdöme om detta välkända vin beskrivs som ”doften är ung och frisk, med en intensiva toner av mörka och röda bär med ett litet inslag av rostade fat och eukalyptus i bakgrunden. Läckert!”. Vinet som kommer ännu mer till sin rätt när det lagras under ett par år har även fått en köprekommendation.

Läs gärna mer om recensionen på vinbloggen Aqua Vitae.

brancaia il blu 2007 300x199

brancaia-il-blu-2007

BrancaiailBlu

Brancaia il Blu


| , , ,Lämna ett svar: