Sätt betyg på våra viner och du har chansen att vinna ett fint pris!


Vi vill veta vad du tycker om våra viner! Det kan du göra genom att vara med i vår “vinbetygstävling”.
Självklart lottar vi ut fina priser! Det enda du behöver göra är att ge ditt omdöme om viner som du har köpt och provat ur vårt sortiment. Vi vill naturligtvis hela tiden bli ännu bättre, och det kan vi bara om vi får veta just vad du tycker om våra produkter.

Du har alltid möjlighet att betygsätta våra viner. Det gör du enkelt i vår webshop, www.the-wine-company.se. Men varför inte börja direkt? Om du under perioden 25 juni  till och med 13 juli ger ditt omdöme om ett vin eller flera deltar du automatiskt i vår tävling. Vi lottar ut 5 priser till de som bedömer våra viner och du kan vinna:

 

– Förstapris är en digital bagagevåg

 

Digitale Gepäckwaage 2 200x300

Digital Bagagevåg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– 2 av 5 tävlande vinner en vinner ett set med olja (3 flaskor per set)

 

Aroma Oele 022 2 266x300

Olja med tre olika smaker

 

 

– 2 av 5 tävlande vinner en Eva Solo dressingflaska

 

evasolo dressingshaker 180x300

Eva Solo dressingflaska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi presenterar våra vinnare i vår vinblogg den 15 juli. Här kan du se om just du har vunnit!  

 

Hur ger jag ett vin ett betyg?
Gå in på www.the-wine-company.se. I listan över viner, t ex sorterade under rött vin, Italien, väljer du det vin som du vill ge ett betyg genom att klicka på “läs mer”. Du kommer nu till en separat sida för just det vin du valt. Under Kundens recension väljer du “Betygsätt produkt” och sen är det bara att betygsätta.

 Vi väntar med spänning på vad du tycker!

 

 

 


| , , , , ,Lämna ett svar: