Meny
Handel & marknad / Om The Wine Company

Hej och Välkommen till The Wine Companys blogg!

The Wine Company lanserar idag sin svenska vinblogg. På vår blogg kommer du att kunna läsa om, ja allt möjligt som är relaterat till vin och champagne. Vi som arbetar på The Wine Company vill dela med oss av den kunskap vi har kring vin och vi vill självklart att du tycker till, kommenterar och gör inlägg. Vi önskar så klart en livlig och intressant diskussion här! På bloggen kommer våra blogg-skribenter att skriva om allt från vinregioner, trender i vinvärlden, till nya ”vin-appar”. Flera av våra bloggare kommer att skriva på engelska och du kan så klart göra dina kommentarer på svenska eller engelska.

Bakom The Wine Company står Hawesko-gruppen, som är ledande på premiumviner i Europa. Redan 1964 startade man postorderföretaget Hanseatisches Wein-und Sekt-kontor i Hamburg. Hanseatisches Wein-und Sektkotor tillhör, precis som The Wine Company, Hawesko och företaget har fortfarande sin placering in Hamburg. Hawesko köper och säljer vin från både nya och gamla världen, från prisbelönta vinproducenter och från alla betydande vinregioner i världen.
Therése Engström, The Wine Company
http://www.the-wine-company.se/mousserande/alla_mousserande.html


BlogRankers.com

Inga kommentarer

    Lämna ett svar