Meny
Vinregioner

Ladda ner Livets Goda som iPhone App!

Igår presenterade Livets Goda sin nya iPhone applikation. Erik Dahlström (Creative Director) och Casper Cohen (webbutvecklare) på Livets Goda har arbetat med projektet i  fyra månader och nu kan de äntligen lansera appen som gör livet enklare för alla vinentusiaster.

”– Applikationen kostar 38 kronor att ladda ner vilket Erik förklarar med att det material som görs tillgängligt för användarna kostar massor att ta fram.

 – Dessutom får appanvändarna våra nyhetsbilagor digitalt långt före att de blir tillgängliga på hemsidan, säger han. Här har vi testat och poängbedömt alla nyheter på Systembolaget plus allt som släpps genom beställningssortimentet.

Störst nöje av appen tror Erik och Casper att alla vinentusiaster kommer att ha. Främst på grund av det enorma vinotek, med kvalitetsviner som är beskrivna och betygsatta av Livets Godas vinexperter.

– Här kan du söka bland 4000 viner, oavsett om du ligger i badet eller om du sitter på krogen utomlands, säger Erik och Casper fyller i:

– För mig är vinoteket ovärderligt när jag är utomlands och står inför att köpa viner. Då är det jätteskönt att få ett omdöme av Sveriges ledande vinmagasin, tillägger han. Här kan du dessutom filtrera på pris, poäng och land eller göra fritextsökningar i vindatabasen.

Förutom allt detta får appanvändarna tillgång till det nyhetsflöde som uppdateras på LivetsGoda.se varje dag. Något som ger dig koll på vad som händer i vinvärlden. Du kan också följa Livets Godas blogg samt ha tillgång till de filmer som uppdateras varje vecka.

 Trots att Erik och Casper arbetat med appen sedan nyår ser de redan framåt.

– Det här är bara början, säger Erik. Vi har redan version två och tre klara på pappret. Dessutom jobbar vi på en restaurangguide som appanvändarna kommer att få tillgång till.

– Vi kommer också att utveckla vinoteket betydligt framöver, avslutar Casper nöjt.”

Länk till applikationen:

http://itunes.apple.com/se/app/livets-goda/id434394573?mt=8

Inga kommentarer

    Lämna ett svar