Meny
Vin & Mat

Grilltips med både röda och vita viner:

Oxbringa med potatis, creme fraiche och gräslök

Till grillat oxkött är valet av vinets färg klart: det ska vara rött, ha karaktär, vara kryddigt och fylligt. Lite friskhet och fina tanniner stör absolut inte.

Vår vintips är:

Vin av druvorna: Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Nero d’Avola, Tempranillo

Montebuena Tempranillo

Montebuena Tempranillo

Rothschild Merlot

Rothschild Merlot

 

 

 

 

 

 

Om du dessutom vill lyxa till med en dessert efter grillningen föreslår vi att du prövar vita, fruktiga och söta viner. I regel bör du välja något lätt och uppfriskande.

Våra vin tips:

Reichsrat von Buhl Riesling

Reichsrat von Buhl Riesling

 

 

 

 

 

 

Har du provat detta recept och vin i kombination? Gillade du maten och vinet? Skriv och berätta i kommentarfältet.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar