Meny
Recept / Vin & Mat

Hallon och persika pudding med kokos Makroner

Hallon och persika pudding

För 4 små ungsformer:
– ca. 300g Hallon
– 2 persika
– 4 äggulor
– 4 matskedar socker
– 10g vaniljsocker
– pepper
– Crême fraiche

Blanda 4 äggulor och 4 msk socker i en skål med en visp. Tillsätt vaniljsocker och en nypa peppar samt lite creme fraiche. Blanda och häll över frukten.

Ställ ungsformmarna, mitt i ugnen, (220 grader) i ca 10 minuter

För ca. 40 kokos Makroner:
– 4 äggvitor
– 180 g socker
– 200 g kokos (krossad)
– 10g vaniljsocker

Vispa äggvitorna fasta. Tillsätt socker, kokos och vaniljsocker. Blanda ingredienserna väl. Lägg klickar av massan och placera dem på en plåt med bakplåtspapper. Använd en tesked.

Baka av i ugnen i ca 12 min på 180 °, tills det är de har fått en lätt brun färg.

Puddingen och kokos Macaron är gott som efterrätt och passar perfekt ihop med Champagne Maxim’s.

Champagne Maxim's

Inga kommentarer

    Lämna ett svar