För 4 små ungsformer:
– ca. 300g Hallon
– 2 persika
– 4 äggulor
– 4 matskedar socker
– 10g vaniljsocker
– pepper
– Crême fraiche
Blanda 4 äggulor och 4 msk socker i en skål med en visp. Tillsätt vaniljsocker och en nypa peppar samt lite creme fraiche. Blanda och häll över frukten.
Ställ ungsformmarna, mitt i ugnen, (220 grader) i ca 10 minuter
För ca. 40 kokos Makroner:
– 4 äggvitor
– 180 g socker
– 200 g kokos (krossad)
– 10g vaniljsocker
Vispa äggvitorna fasta. Tillsätt socker, kokos och vaniljsocker. Blanda ingredienserna väl. Lägg klickar av massan och placera dem på en plåt med bakplåtspapper. Använd en tesked.
Baka av i ugnen i ca 12 min på 180 °, tills det är de har fått en lätt brun färg.
Puddingen och kokos Macaron är gott som efterrätt och passar perfekt ihop med Champagne Maxim’s.
Inga kommentarer