Meny
Vinregioner

The Wine Company lanserar ny vinkatalog för vintern 2011/2012

The Wine Company lanserar ny vinkatalog för vintern 2011/2012

Nu lanseras The Wine Companys nya vinkatalog som innehåller mängder av nyheter från såväl den gamla som nya vinvärlden. The Wine Company har nu funnits i drygt ett år på marknaden och allt fler svenskar upptäcker fördelarna med att handla vin via nätet och få vinet levererat direkt till dörren. Hos The Wine Company ingår alla skatter och avgifter i kostnaden vilket gör det ännu lättare att handla kvalitetsviner hemifrån.

Bland nyheterna i The Wine Companys nya vinkatalog finns till exempel:

Blackstone Merlot 2009, Winemaker’s Select, California. USA
Detta är en mjuk Merlot med diskreta nyanser av ek och med runda tanniner. Körsbär och mörka bär med en lång rund eftersmak dominerar smaken i detta fylliga rödvin. Blackstone Merlot passar fint till exempel lammlägg.
Artikelnummer: 122 473. Pris: 135 kronor

Bouvet Ladubay, Blanc de Blancs, Réserve Brut, Méthode Traditionelle. Frankrike
Ett Blanc de Blanc från producenten Bouvet- Ladubay i närheten av Saumur vid floden Loire. Detta vin har producerats med traditionell flaskjäsning. Druvsorten Chardonnay ger aromatiska och livliga viner. Champagnen doftar kärnfrukt och har en arom av rostat bröd och vita blommor.
Artikelnummer: 741 975. Pris: 125 kronor.

Palazzo Antinori 2008, Rosso di Toscana I.G.T. Marchesi Antinori. Italien
Detta är ett vin med en utpräglad personlighet med kraftiga aromer: körsbärslikör, vinbär, fikon och orientalisk tobak samt den diskreta doften av ekfat. Smaken är harmonisk, elegant och mycket smakrik. Varje klunk är en bit Toscana och detta vin passar utmärkt till pizza och pasta.
Artikelnummer: 473 348. Pris: 159 kronor.

Enate Cabernet Sauvignon Merlot 2007, Somontano D.O. Spanien
Detta vin har en doft av mogna körsbär och fläder. I smaken märks aromen från träslaget i de ekfat vinet har lagrats i under 6 månader, den är lätt pepprigt och med runda tanniner. Pasta, ljus köttgryta och mellanlagrad ost passar utmärkt till detta vin.
Artikelnummer: 760 825 135 kr. Pris: 180 kronor/1 l.

Palazzo Bianco 2010 Umbria I.G.T., Marchesi Antinori. Italien
Ett fruktigt vitt vin med utpräglad doft av mandelblommor, citrusfrukter och ängsblommor. Smaken är harmonisk och rund. Detta Bianco från 2010 smakar livligt och friskt. Vinet passar
utmärkt till antipasti, fiskrätter eller musslor med vitlök.
Artikelnummer: 955 574. Pris: 98 kronor.

Om du är kund eller tidigare har beställt hos The Wine Company kommer en katalog med post hem till dig. Om inte, kan du enkelt beställa katalogen på vår hemsida.

The Wine Company är en helt ny aktör på den svenska marknaden för vin på nätet. Bakom satsningen står den ledande vinleverantören Hawesko Group. I sortimentet finns ett brett utbud av rött vin, vitt vin, rosévin, mousserande vin och champagne från regioner och druvor som är populära bland svenskarna. Viner som passar till alla typer av tillfällen och som normalt inte finns på Systembolaget. Bland guldkornen märks exempelvis det franska vinet Rothschild (Lafite) Merlot samt Monsanto Chianti från Italien.

Som kund handlar du enkelt och bekvämt ur vår vinshop online medan vi tar hand om resten. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Leverans sker från Hamburg direkt hem till dig.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar