Meny
Vintips

Paradiesgarten Deidesheim Riesling GG 2009

Magnus Reuterdahl planerar en resa till Tyskland och Bodensjön i sommar för att inhandla och inmundiga lite vin. Och kanske gör han en avstickare till Alsace. Så vi hoppas att Magnus kommer hem full av intryck och kan berätta om många spännande viner och platser.

För att komma i rätt stämning har han testat en ett vin från vingården Reichsrat von Buhl; 2009 Paradiesgarten Deidesheim Riesling Grosses Gewächs.

” …Det här är ett klassiskt tyskt torrt riesling vin; elegant, friskt med en koncentrerade och välbalanserad syra. Det har en snygg fruktig smak med inslag av söta äpplen, gröna päron och en aning persika med en distinkt mineralton…”

Vill du läsa mer kolla in Aqua Vitae.

Paradiesgarten Riesling GG

Paradiesgarten Riesling GG

Inga kommentarer

    Lämna ett svar