Meny
Vintips

Marchesi Antinoris La Braccesca Vino Nobile 2007

Från Toskana i Italien kommer La Braccesca Vino Nobile från 2007 som till huvudsak baseras på sangiovese-druvan. Nyligen smakade vinbloggaren Magnus Reuterdahl vinet som han bedömde som ett premiumvin för alla tillfällen.

”Det här är ett relativt kraftigt vin som ligger lite mitt emellan lyx och vardag och funkar åt bägge hållen. Vi provade det till en köttbit samt några blandade hårdostar och vinet gifte sig väl med bägge – de lite mörkare fruktiga tonerna framträder mer med maten med osten lyfter fram den lite sötsyrliga tonen istället. Ett snyggt vin, kanske främst till mat, för alla tillfällen.”

Läs mer om La Braccesca i vinbloggen Aqua Vitae.

La Braccesca Vino Nobile 2007

La Braccesca Vino Nobile 2007

Antinori La Braccesca

Antinori La Braccesca

Inga kommentarer

    Lämna ett svar