Meny
Vinregioner

Jubilar hyllas med specialutgåva

Jubilar hyllas med specialutgåva

För hundra år sedan såg vinpionjären Robert Mondavi ljuset för första gången och i nästan ett halvt sekel har Robert Mondavis vingård varit ledande inom Kaliforniens – och i stora delar av vinvärlden. Lagom till 100-årsjubileumet lanseras nu en specialutgåva, Twin Oaks 2011 – Anniversary Selection, som ska hylla vinmogulen.

När Robert Mondavi 1966 grundade sitt vingods med samma namn, gjorde han detta med Visionen att producera några av världens bästa viner i Napa Valley. Med kreativa vinberedningsinnovationer, en kompromisslös kvalitetsorienterad stil och ett orubbligt förtroende i Kaliforniens vinberg realiserade Robert Mondavi sin vision; att skapa ett sortiment av världens mest kända och populära viner.

Med anledning av Robert Mondavis hundrade födelsedag, lanserar nu vingården en specialutgåva som en hyllning till familjen Mondavis särskilda förtjänster och framgångar under åren som vinodlare. Twin Oaks 2011 – Anniversary Selection är ett uttrycksfullt och fruktigt vin med fina
drag av kryddor och cederträ med mycket frukt, gjort på druvan Cabernet Sauvignon.

Viner från Robert Mondavi Winery erhåller regelbundet högsta betyg. Vingodset var och är den absoluta pionjären i branschen när det gäller varaktig vinodling och användning av teknologier och program som suddar ut gamla gränser och skapar nya. Idag exporteras Robert Mondavis viner till över 70 länder i hela världen.

Twin Oaks 2011 – Anniversary Selection
Pris: 115 kronor
Druva: Cabernet Sauvignon

Beskrivning:
Uttrycksfullt och fruktigt med saftiga plommon och björnbär. Fina drag av kryddor och cederträ med en smak av ekträ från lagringsfatet. Vinet har dessutom mjuka tanniner och en mjuk final.

För mer information och produktprover, kontakta:

Therése Engström Bollweg
Marketing Manager
The Wine Company
Telefon: + 49 41225 04 – 3478
E-post: t.engstrom-bollweg@the-wine-company.se

The Wine Company är en helt ny aktör på den svenska marknaden för vin på nätet. Bakom satsningen står den ledande vinleverantören Hawesko Group. I sortimentet finns ett brett utbud av rött vin, vitt vin, rosévin, mousserande vin och champagne från regioner och druvor som är populära bland svenskarna. Viner som passar till alla typer av tillfällen och som normalt inte finns på Systembolaget. Bland guldkornen märks exempelvis det franska vinet Rothschild (Lafite) Merlot samt Monsanto Chianti från Italien.

Som kund handlar du enkelt och bekvämt ur vår vinshop online medan vi tar hand om resten. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Leverans sker från Hamburg direkt hem till dig.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar