Meny
Vinregioner

I din brevlåda – Årets röda vin, Glühwein och Champagne

För någon veckan sedan borde du ha fått ett utskick med några riktigt fina viner. Det har du väl inte missat? I utskicket Moueix hittar du spännande nyheter, exklusiva viner och viner som passar perfekt inför de stora helgerna som kommer.

 

Red wine of the year

Et vin från utskicket – Årets röda vin. Domain Delporte 2012, från området Vacqueyras A.C., Frankrike

Moueix till exempel, är en cuvée av Cabernet Franc och Merlot. En av godsakerna  med det här vinet är att det kommer från  samma producent som står bakom det världsberömda Pétrus. Tillsammans med The Wine Companys vd, Alexander Margaritoff har ägaren Christian Moueix valt ut detta vin alldeles speciellt för oss. En Bordeaux, från det stora vinåret 2010, till ett  riktigt bra pris, 129 kronor.

 

Börjar du ladda upp inför julen rekommenderar vi ett Glühwein, Ettaler Kloster Glühwein. Det här vinet hittar du bara hos oss. Den här drycken dricker du varm, precis som glögg.  Men till skillnad från vår juldryck brukar man på tyska julmarknader dricka Glühwein ur en större mugg.

 

Läs gärna mer om de viner som ingår i erbjudandet men vi vill skicka med ett sista tips. Helgerna kommer och en trevlig Champagne är alltid på sin plats. Sophie Baron är en härlig champagne med mycket tilltalande pris. Det här vinet får du för bara 179 kr.

2 Kommentarer

 • Thomas Köhler
  2013-11-04 at 20:08

  Har ännu inte fått någon ny vinkatalog, har fortfarande katalogen Sommar 2013, när kommer det en ny??

  Thomas

  Svara
  • the-wine-company
   2013-11-05 at 09:18

   Hej Thomas. Nya vinkatalogen är redan på väg och kommer att nå Sverige inom några dagar.

   Svara

Lämna ett svar