Meny
Vin & Mat

HemDeli levererar kött, fisk och skaldjur direkt hem till din dörr

Vardagen blir allt mer stressig. Vi jobbar, hämtar och lämnar barn på dagis, det är fotbollsträningar, gympass och städning… ja, du vet hur det är. Dessutom ska det handlas för vardag, helg och fest. Hur vet man då att man får de bästa råvarorna till allt det där som ska skapas vid spisen? Råvaror som är bra, nyttiga och goda. Det är inte alltid så lätt när det finns mängder av erbjudanden och leverantörer på marknaden.

Men vi har hittat ett företag som är unikt i sitt slag. Deras signum är att erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter, som fisk, kött och skaldjur och leverera dem direkt hem till dig. Du behöver inte längre leta för att hitta det som är bra –du får det hem till dörren.

HemDeli kommer alltså hem till dig. Ungefär var 12:e vecka knackar de på din dörr och du får då möjlighet att köpa fisk, kött och skaldjur som ska räcka för en 12-veckorsperiod.*

Det enda du behöver göra är att se till att du har plats i frysen. Förutom de självklara fördelarna med att handla av HemDeli, såsom kvalitet och hemleverans, arbetar man med en testpanel bestående av ca 50 hushåll som flera gånger per år testar olika produkter, både nytt och befintligt. Dessutom har man en 30-dagars nöjd kund-garanti som ger dig en trygghet när du handlar.

”Vår målsättning är och kommer alltid att vara att bara leverera det bästa till våra kunder, och ha ett större och mer spännande utbud än vad du som kund normalt hittar i
dagligvaruhandeln”.
Stefan Hedin, VD för HemDeli

*Det är ingen prenumeration, utan du köper det du vill när du vill).

Hemleverans av kött, fisk och skaldjur.

HemDeli levererar kött, fisk och skaldjur direkt till din dörr.

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar