Meny
Vinregioner

Rosa bubblor ett festligt alternativ på tjejmiddagen

Champagne Lady Rose

Champagne Lady Rose

The Wine Companys prisade nyhet, Champagne Duval-Leroy Lady Rosé Sec har ett utmärkande yttre – den är helt klädd i guld och rosa. Liksom utsidan är bubblorna läckert rosa och både utseendet och namnet ”Lady” gör att den kanske passar särskilt väl till tjejiga tillställningar eller när man vill unna sig en extra fin rosé-champagne.

Den njutningsfulla champagnen passar utmärkt till fördrinken såväl som till en utsökt aperitif eller fruktiga desserter. Nyheten har fått en guldmedalj av Concours Mondial Bruxelles och är en elegant njutning väl värd utmärkelsen. Champagnens härliga färg gör sig fint i glasen och passar perfekt för tjejgänget att skåla med.

Champagne Duval-Leroy Lady Rosé Sec finns hos The Wine Company och kostar 399 kr.

Fakta om Champagne Duval-Leroy Lady Rosé Sec:

Artikelnummer: 514829 hos The Wine Company
Smak: halvtorrt
Odlingsområde: Champagne
Land: Frankrike
Druvsort: Chardonnay 20%, Pinot Noir 8%
Dricktemperatur: 8 °C
Pris: 399 kr

The Wine Company är en helt ny aktör på den svenska marknaden för vin på nätet. Bakom satsningen står den ledande vinleverantören Hawesko Group. I sortimentet finns ett brett utbud av rött vin, vitt vin, rosévin, mousserande vin och champagne från regioner och druvor som är populära bland svenskarna. Viner som passar till alla typer av tillfällen och som normalt inte finns på Systembolaget. Bland guldkornen märks exempelvis det franska vinet Rothschild (Lafite) Merlot samt Monsanto Chianti från Italien.

Som kund handlar du enkelt och bekvämt ur vår vinshop online medan vi tar hand om resten. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Leverans sker från Hamburg direkt hem till dig.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar