Meny
Om The Wine Company

Vino Select – Det enklaste sättet att lära känna fina viner, bekvämt och prisvärt!

Vino Select: Fördelar som du inte hittar någon annanstans

Du får regelbundet noggrant utvalda viner från ledande odlare över hela världen, som du kan upptäcka och njuta av i lugn och ro hemma.
Bredda dina vinkunskaper på ett enkelt sätt: Till varje vin får du ett samlarkort med en detaljerad vinbeskrivning samt information om odlingsområdet och producenten.
Vi söker personligen upp varje vin åt dig. För din skull är vi ständigt på resande fot över hela världen. Endast de mest intressanta och mest övertygande vinerna väljs ut till Vino Select-paketen.
Du behöver inte göra någonting. Fyra gånger om året skickar vi ett provpaket med 12 viner till dig.
Dra nytta av ett mycket bra pris/kvalitet-förhållande. Du får varje paket till samma förmånliga pris på endast 1 390 kr.
Du förbinder dig inte till något! Du kan säga upp Vino Select-tjänsten när som helst – det räcker med ett kort meddelande.

Om du är nöjd med välkomstpaketet
… behöver du inte göra

Vino Select

Ditt exklusiva Vino Select-paket levereras automatiskt och bekvämt ända till din dörr fyra gånger om året.

Fyra gånger per år får du automatiskt ett provpaket med 6×2 noggrant utvalda viner (12 flaskor) till det förmånliga priset 1 390 kr (plus 190 kr i leveransavgift för varje tillkommande paket). Dessutom utan extra kostnad 6 vinsamlarkort med en mängd information om odlarna, vinerna och odlingsområdena.
Du förbinder dig inte till något!
Du kan när som helst säga upp eller göra ett uppehåll i Vino Select-tjänsten. Skicka bara ett meddelande till oss, så har du fullgjort dina förpliktelser.
Vi hämtar dessutom vinpaketen igen hos dig om du inte skulle vara nöjd med dem.

Ditt välkomstpaket från välrenommerade odlare innehåller: 12 noggrant utvalda viner

Dessutom får du:
6 samlarkort utan extra kostnad med utförlig vinbeskrivning
1 samlarpärm utan extra kostnad med praktiskt register
1 vinprovningsbroschyr utan extra kostnad med praktiska tips för vinprovning
1 sommelierkniv utan extra kostnad
Men den här kan du enkelt och proffsigt öppna dina vinflaskor

välkomstpaket

Da Vinci 2011
Chianti Classico D.O.C.G. Cantina Leonardo da Vinci Italien


Den lilla staden Vinci blev berömd för flera hundra år sedan genom sin genialiska och legendariska konstnär Leonardo da Vinci. Med denna tidlösa, klassiska, finessrika och eleganta Chianti lyckas Cantina Leonardo da Vinci återigen rikta uppmärksamheten mot den historiska staden.


TORRT • Alk. 13%

Blason d´Aussières 2010
Domaines Barons de Rothschild (Lafite) Corbières A.C., Frankrike


I Bordeaux har den legendariska familjen Rothschild redan skrivit stor vinhistoria, och med viner som detta ger de nu även ett betydelsefullt bidrag till renässansen för vinerna från Languedoc. Ett vin med intensiv frukt, fint nyanserad kropp och sammetslen kraft i gommen.


Bronsmedalj TORRT • Alk. 14%

Corte Mayor 2010
Rioja Crianza D.O.Ca. Baron de Ley, Spanien


För 400 år var det munkar som framställde vinet i Baron de Leys historiska byggnader, och idag räknas bodegan som en av Riojas bästa adresser. Och det med rätta, för denna exemplariska Crianza visar upp samtliga karakteristiska egenskaper hos en klassisk och tidlös Rioja.


TORRT • Alk. 13%

Château de Fleys 2012
Grande Réserve, Chablis A.C. Frankrike


Château de Fleys är en utmärkt producent med en mer än 100-årig historia. I Bourgogne framställer den här vingården en okomplicerad och kristallklar Chablis som den ska vara: temperamentsfull, torr och mineralisk. Precis så vill Bourgogneälskarna ha sin Chablis.


TORRT • Alk. 12,5%

Unruly 2012
Zinfandel California Delicato Family, Kalifornien


”Zin is in” säger amerikanerna eftersom de älskar vinerna från den här originella och unika druvsorten. Den ger inga mainstream-viner – vilket familjeföretaget Delicato är ett bevis på – utan snarare kraftfulla, men samtidigt sammetslena viner med stor utstrålning.


TORRT • Alk. 13,5%

Villa Mura 2012
Valpolicella D.O.C. Sartori, Italien


Valpolicella har fått tillbaka sitt goda rykte och en orsak är vinerna från mönsterföretaget Sartori. Denna typiska Valpolicella har en intensiv doft av körsbär och är sammetsmjuk med saftig längd i gommen.


TORRT • Alk. 12%

http://www.the-wine-company.se/vino-select/hem.html

Inga kommentarer

    Lämna ett svar