Meny
Vinregioner

Champagnen tar revansch

Imorgon händer det. Champagnen tar revansch! Världens största champagneflaska kommer att stå upp för alla oförätter som champagnen genom åren har fått utså. Följ ”kampen” mellan Champagnen ”Die Rache” och skeppet ”Champanic”.

I hjärtat av Hamburg, den stora hamnen, reser sig snart en magnifik champagneflaska. 17 meter hög kommer flaskan till slut att bli. Direkt vid vattnet. Och den står farligt till för båtar och skepp som passerar. Imorgon går ett stort event av för Hawesko och The Wine Company *. Följ oss du också, direkt från Hamburgs hamn. Kommer Rache att klara trycket?

Följ eventet på: www.die-rache.com . Vi kör igång vid 20:00.

Die Rache betyder hämd på tyska.

*The Wine Company ingår i Hawesko-gruppen.

"Die Rache" betyder hämnd på tyska. Kommer Rache att lyckas med sin revansch?

”Die Rache” betyder hämnd på tyska. Kommer Rache att lyckas med sin revansch?

Världens största champagneflaska

Världens största champagneflaska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Kommentar

Lämna ett svar