Meny
Om The Wine Company / Vinprovning / Vinregioner

VINO SELECT – ett enkelt sätt att lära känna nya viner

VINO SELECT - ett enkelt sätt att lära känna nya viner

The Wine Company lanserar nu en tjänst som gör det enklare för dig att prova och lära känna nya viner. Du får regelbundet viner hemskickade till dig, utan att du behöver göra något.

Enligt ett fastslaget schema får du som kund 4 gånger om året en låda med totalt 12 viner. I varje låda finner du 6 noggrant utvalda viner – 2 flaskor av varje – från välkända vinodlare i alla världens betydelsefulla odlingsregioner. Dessutom innehåller varje paket 6 samlarkort med all viktig information om regionerna och vinodlarna, samt en utförlig beskrivning av vinerna. Priset för paketet är alltid detsamma: 1 390 kr (plus 190 kr i frakt). Du som är vinintresserad kan därmed på ett mycket bekvämt och njutningsfullt sätt bredda sina vinkunskaper i sitt eget hem.

Du behöver alltså inte göra något. Dina viner kommer automatiskt hem till dig.

Konceptet innebär inte heller några risker för dig som Vino Select-kund. Till skillnad från andra prenumerationssystem kan du när som helst säga upp tjänsten eller avboka enstaka paket. Innehållet i nästkommande paket meddelas alltid i det aktuella paketet samt per e-post, vilket innebär att du t.ex. kan hoppa över enstaka paket. Allt som krävs är ett telefonsamtal till The Wine Company.

Den första försändelsen är ett välkomstpaket som förutom vinerna och samlarkorten även innehåller en pärm. På så vis blir det enkelt att spara samlarkorten och man har alltid en bra överblick. Och i ditt första paket får du dessutom en guide som hjälper dig att organisera egna vinprovningar.

Om du är extra nöjd med ett vin i Vino Select-paket eller vill rekommenderar det vidare, kan alla viner efterbeställas i webbutiken.

Här kan du läsa mer om VINO SELECT.

Du kan också kontakta vår kundtjänst om du har frågor om VINO SELECT. Du når dem på:

Telefon: 0049 4122 50 44 66
E-post: Service@the-wine-company.se
Fax: 0049 4122 504 99 88

Kundtjänsten är bemannad måndag till fredag 09:00 – 18:00.

Medarbetarna på kundtjänsten talar svenska.

Kostnaden för telefonsamtal är endast 20 öre per minut enligt standardtaxa.

 

 

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar