Meny
Vin & Mat / Vintips

Sveriges nyaste restaurangguide listar „Topp 20 Sveriges bästa restauranger“

Just nu har vi ett alldeles speciellt erbjudande i limiterad upplaga. Om du kikar in i vår butik så kommer du att hitta en riktig godbit. Livets Godas Restaurangguide. Det här är en specialutgåva från tidningen Livets Goda som har listat de 20 bästa restaurangerna i Sverige. Vi lovar att du kommer att hänföras av både bilder och beskrivningar. Och garanterat, kommer du att vilja testa en eller flera av de restauranger som presenteras här.

Så läs, njut och boka ditt nästa restaurangbesök!

Kolla in erbjudandet ”Little Eagle”. Tillsammans med vinerna i detta erbjudande hittar du även guiden.

Livets Goda Restaurangguide

Livets Goda Restaurangguide

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar