Meny
Druvsorter / Kul/Bra att veta / Mattips / Vin & Mat / Vinprovning / Vintips

Krämig risotto och en flaska Zibbio

…jag korkade upp dagens vin, luktade smakade och funderade på vad jag ville äta till. Min tanke blev risotto, något krämigt, parmesan med sparris. Sagt och gjort, en dl vin offrades till risotton och sedan var det bara att röra på!” (Magnus Reutherdahl för dinvinguide.se)

Magnus har precis provat ett vin från den underbara ön Sicilien, vår Baglio Gibellina från 2012. Han matchar fint detta vita vin med en härlig Risotto. Här får du ett härligt recept komponerat av Magnus och även en alldeles speciell vinbeskrivning.

Vinet hittar du här!

Magnus Reuterdahl skriver för dinvinguide.se under Rubriken ”Hwar fjortonde dag” och har en egen vinblogg. ”Aqua Vitae”.

Zibbio Baglio Gabellina

Zibbio Baglio Gabellina

Inga kommentarer

    Lämna ett svar