Meny
Mousserande viner / Vintips

Snart midsommar!

Midsummer is coming up! Vi på The-Wine-Company längtar verkligen efter den här högtiden. Den där härliga tiden med långa ljusa nätter, jordgubbar, sill och färskpotatis, krans i håret och dans kring midsommarstången. Vi sitter i Tyskland och missar mycket av den stämning som den här helgen bär med sig . Det är svårt att återskapa en tradition och den där alldeles speciella midsommarkänslan. Vi gör så gott vi kan. Jordgubbar och krans i håret det kan vi alltid fixa till. Och ett och annat friskt sommarvin kan vi också ordna till. Vad gör du på midsommar? Berätta gärna hur du firar, vad du äter och dricker. Dela med dig både här och på Facebook, gärna med bild. Ge oss lite skön midsommarfeeling här på kontoret.

Vi har plockat ihop ett ”Midsommarpaket” med vin till dig. Du har säkert annat att tänka på än att spendera tid med att välja vin, tricksa och mixa så det passar med både det ena och det andra.  Dessutom har vi en hel del fina tips om hur du kan matcha midsommarmaten med vin. Om du vill skippa snapsen så har vi en hel del alternativ för dig. Och varför inte beställa vinet till sommarstugan.*

Om du vill dricka något lättare på midsommar kan vi rekommendera Idylle de Pamplemousse. Den nya innedrycken i Frankrike. Lätt, rosafärgad, snygg och har låg alkoholhalt. Det här är en vincocktail som alla fransmän gillar!

Idylle rosé Pamplemousse är en härlig vincoctail, Just nu högsta mode i Frankrike. Favoritdrycken i sommar. Lätt, frisk och med låg alkoholhalt.

Idylle rosé Pamplemousse är en härlig vincoctail, Just nu högsta mode i Frankrike. Favoritdrycken i sommar. Lätt, frisk och med låg alkoholhalt.

 

 

 

 

TILL VINPAKET MIDSOMMAR

 

PS. Glöm inte att det tar någon vecka eller två innan leverans når fram. Beställ gärna i god tid.

 

* Det finns några undantag dit vi inte kan leverera. Läs gärna mer i våra leveransvillkor om ö-leveranser under allmäna avtalsvillkor.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar