Meny
Druvsorter / Från jord till bord / Kul/Bra att veta / Röda viner / Vinländer / Vintips

Viner från Chile och Italien

Vi har ett spännande erbjudande ute nu! Viner som vinner medaljer är alltid extra intressanta så vi vill pusha lite extra för ”Principe d`Azzurro 2011, Vino Nobile di Montepulciano. Ett rött vin som kommer från vingården Trerose. Det här vinet har vunnit guldmedaljer i Berliner Wein Trophy och i Mundus Vini. Ett tips!

Och proseccon Fili är en aperitif som vi tycker är härlig. Kanske tänker man att det är en sommardryck med sina lätta små bubblor. Men vi tycker att det fungerar utmärkt som vardagsvin och som välkomstdrink.

Hela vägen från Chile kommer Viña Leyda, en Syrah Reserva från 2011. Det här vinet är en riktig bomb och frukten och doften är kraftig med tydliga inslag av björnbär. Spännande historia bakom etiketten som visar en bild på ett hus. Huset är egentligen en tågstation, det sista tågstoppet för de som kom resande från Santiago och skulle vidare ut på Stilla havet.

HÄR HITTAR DU VÅRT ERBJUDANDE

 

 

Trerose Vineyard Vino die Nobile Montepulciano

Trerose Vineyard Vino die Nobile Montepulciano

Inga kommentarer

    Lämna ett svar