Meny
Druvsorter / Paket & Presenter / Vinregioner / Vintips

Skippa slipsen till pappa: Välkomponerat vinpaket till Fars dag

Den 9:e november är det dags att fira Fars dag. Visst är det roligt att uppvakta, men det är inte lätt att veta vad man ske ge bort i present. Strumpor eller slipsar brukar vara klassisker – men det kan vara roligare att ge bort något mer noga utvalt. The Wine Company har satt ihop ett paket med viner som passar till en hel meny. Paketerade i en fin box är vinerna perfekta som present till pappa.

 

Appetit de France

Appetit de France

Snart är det hög tid att fira alla papporruntom i landet. Kanske vill man visa sin pappa extra mycket omtanke genom att ge bort en uppskattad och drickbar present, som dessutom kan avnjutas
tillsammans med mat. I The Wine Companys sortiment återfinns ett välkomponerat vinpaket med fyra viner från Frankrike – som alla passar en hel meny med alltifrån fågel till rött kött.

Att ge bort en flaska vin någon gång då och då hör kanske inte till ovanligheterna. Men när det istället handlar om ett vinpaket med fyra viner helt tänkta att passa en meny, är det kanske desto ovanligare. Med ett vitt vin, ett rosé och två röda viner passar de utmärkt till exempelvis en middagsbjudning bestående av fågel, fisk, fläsk och rött kött. De fyra franska vinerna av klassiska druvor visar redan på etiketten sin tillhörighet. Ett säkert kort för att kombinera rätt vin med rätt mat och en garanterat uppskattad Fars dag-present.

– Det är alltid härligt att få rå om sina nära och kära, och kanske speciellt vid högtider som Fars dag. Vårt vinpaket passar såväl till den vinintresserade pappan som till den som kanske inte har så stor
koll på viner. Jag tycker att det är roligt att i vårt sortiment kunna erbjuda ett fint paket med ett njutbart innehåll. Vin brukar vara en uppskattad present och går vinpaketet hem hos pappa kan man ha framtida vingåvor säkrade, säger Therése Engström Bollweg, Marketing Manager på The Wine Company.

Appétitde France – fyra utsökta viner till en hel meny:

Syrah Rosé
Ett lättare vin som passar till kyckling och lättare kött. Vinet har en kryddig touch och därför kan man med fördel kombinera det med kyckling som tillagats med skinn. Utmärkt även till asiatisk mat

Chardonnay
Syran i vinet gifter sig väl med det feta och saltiga i fisk. Detta vin är också en aning aromatiskt och passar bra till grillad och lättkryddad fisk.


Merlot

Denna Merlot har mycket aromer av röda frukter. Vinet passar utmärkt till griskött, men också till en antipasti bestående av bland annat korvar.

Cabernet Sauvignon
En klassiker till biff och övrigt rött kött. Tanninerna i vinet passar bra till lite tyngre mat. Vinet är kryddigt med noter som grön paprika och svarta vinbär – en vinnare till en härlig biff.

Artikelnummer: 861338 Pris: 398 kr för alla fyra vinerna

För mer information och produktprover, kontakta:

Therése Engström
Bollweg, Marketing Manager

E-post: t.engstrom-bollweg@the-wine-company.se

 

The Wine Company är en helt ny aktör på den svenska marknaden för vin på nätet. Bakom satsningen står den ledande vinleverantören Hawesko Group. I sortimentet finns ett brett utbud av rött vin, vitt vin, rosévin, mousserande vin och champagne från regioner och druvor som är populära bland svenskarna. Viner som passar till alla typer av tillfällen och som normalt inte finns på Systembolaget. Bland guldkornen märks exempelvis det franska vinet Rothschild (Lafite) Merlot samt Monsanto Chianti från Italien.

Som kund handlar du enkelt och bekvämt ur vår vinshop online medan vi tar hand om resten. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Leverans sker från Hamburg direkt hem till dig.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar