Meny
Vinregioner

Skåla för kärleken med prisvärd champagne

Skåla för kärleken med prisvärd champagne

Kärleken är värd att uppmärksamma varje dag, men på Alla hjärtans dag den 14 februari kan det vara roligt att ge romantiken en extra skjuts. The Wine Company slår nu ett extra slag för kärleken och presenterar en bubblande champagnenyhet som passar utmärkt att skåla i på Alla hjärtans dag.

Bakgrunden till varför vi firar Alla hjärtans dag går tillbaka till medeltiden. Då uppstod, enligt sägen, kopplingen mellan Alla hjärtans dag och romantik genom en folklig föreställning om att fåglarna i mitten av februari sökte och fann sin framtida partner. Högtiden har levt vidare och är idag större än någonsin.

Vill man slå ett extra slag för kärleken, vare sig det är med sin käresta eller vän, tipsar

The Wine Company om en champagnenyhet perfekt att skåla i: Jean de Villaré. Tillsammans med några av Frankrikes finaste chokladtryfflar från Mathez kommer champagnen till sin fulla rätt.

– Det blir allt vanligare att fira Alla hjärtans dag och många uppmärksammar dagen lite extra genom att exempelvis bjuda sina nära och kära på middag eller ge bort en present. En annan uppskattad gest kan vara att skåla i en god champagne. Och vad passar bättre till champagne än en krämig chokladtryffel från franska Mathez som smälter på tungan, säger Therése Engström Bollweg, Marketing Manager på The Wine Company.

Champagne Jean de Villaré, Grand Reserve Brut, Frankrike
Jean de Villaré har en lätt, elegant och fruktig karaktär. En både prisbelönt och prisvärd champagne för speciella tillfällen, som dessutom passar perfekt som en aperitif. Champagnen kommer från familjegodset Baron-Fuenté och namnet är en anspelning på en av de stora källarmästarna i Champagne.

Artikelnummer: 286524 Pris: 179 kr

Ljuvliga chokladtryfflar från Châteauneuf-sur-Sarthe
Frankrikes finaste chokladtryfflar kommer från Mathez. Sedan 1934 har den franska chokladtillverkaren producerat krämig chokladtryffel som smälter på tungan. Kakaon har högsta kvalitet och bjuder på fina smakupplevelser. Passar utmärkt till ett glas champagne!

Artikelnummer: 987767 Pris: 50 kr/500 gram

The Wine Company är en helt ny aktör på den svenska marknaden för vin på nätet. Bakom satsningen står den ledande vinleverantören Hawesko Group. I sortimentet finns ett brett utbud av rött vin, vitt vin,rosévin,mousserande vin och champagne från regioner och druvor som är populära bland svenskarna. Viner som passar till alla typer av tillfällen och som normalt inte finns på Systembolaget. Bland guldkornen märks exempelvis det franska vinet Rothschild (Lafite) Merlot samt Monsanto Chianti från Italien.

Som kund handlar du enkelt och bekvämt ur vår vinshop online medan vi tar hand om resten. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Leverans sker från Hamburg direkt hem till dig.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar