Meny
Vinregioner

Vinterns bästa vinnyheter är inte bara röda

Vinleverantören The Wine Company har listat årets vinnyheter ur Vinkatalogen 2015. Lagom till att mörkret nu tagit över allt större del av dagen är det dags att skapa stämning i form av goda middagar och vintermys framför brasan. Anpassat till dessa tillfällen har The Wine Company valt ut tre nya viner som passar extra bra – och alla är inte bara klassiskt mustigt röda.

Under vinterhalvåret dricks företrädesvis ofta rött vin framför vitt. Det finns dock en rad tillfällen och matupplevelser under vintern, där både vitt och musserande vin gör sig förträffligt i mötet med mat. The Wine Company tipsar därför om favoriten Chablis 1er Cru, en Chardonnay med doft av äpple och citron.

– Det känns fantastiskt roligt att lansera vinnyheter ur vinterkatalogen, som är späckad med ett brett utbud av kvalitetsviner. Att förhöja vin- och matupplevelsen hos våra kunder är något vi verkligen brinner för. Dessutom vill vi inte bara framhäva alla förträffliga röda viner utan även passa på att tipsa om en kall och krispig Chablis, säger Linda Sorby, Marketing Manager för Sverige på The Wine Company.

Årets vinterkatalog från The Wine Company har ett varierat och kvalitativt utbud av vinnyheter som alla passar fint till höstens sammankomster. Katalogen innehållandes alla nyheterna släpps den 5 november 2015 och går att beställa på www.the-wine-company.se.

 

För mer information och produktprover, kontakta:
Linda Sorby, Marketing Manager Sverige
Tel: +49 4122 504 – 3318, E-post: l.sorby@the-wine-company.se

 

Therese Eriksson, presskontakt på Agency
Tel: +46 73 – 326 54 34, E-post: therese@agency.se

Om The Wine Company:
The Wine Company tillhör The Hawesko Group som är den största och mest ansedda vinhandelsgruppen i Europa. Affärsidén är att leverera exklusiva viner från alla världens ledande vinområden – helt legalt – från Hamburg direkt hem till konsumenten. The Wine Company möjliggör för vinintresserade över hela Sverige att enkelt och bekvämt köpa högkvalitativa viner som levereras direkt hem till dörren, utan att behöva bekymra sig för att på egen hand betala för alkoholskatten. The Wine Company etablerades på den svenska marknaden den 1 november 2010 och är E-handelscertifierade.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar