Meny
Paket & Presenter / Vintips

Julklappstips 2015- julklappar för vinälskaren

jul-bild

Om lite mindre än en månad är julafton redan här och det är äntligen dags att börja fundera kring julklappar igen om du inte redan har gjort det. Vi har julklappstips  till pojkvännen, flickvännen, mamma, pappa, svärföräldrar och alla andra över 20 år med smak för det goda i livet – nämligen vin!

Våra julklappstips passar alla vuxna människor som har en förkärlek till vin, från de allra mest hängivna och passionerade vinälskarna till de som gärna avnjuter ett glas vin till maten.

Tycker du att julshoppingen är ett nödvändigt ont som mest innebär trängsel och köer? Beställ våra julklappar online och få dem levererade till din dörr. Garanterat fritt från julstress och du får i god tid hem dina julklappar så du slipper springa från butik till butik för att hitta den där perfekta gåvan att ge bort.

Julklapp till pojkvän eller flickvän (379 kr)

Den klassiska champagnen Champange Moet & Chandon Imperial kommer från det världsberömda champangehuset som grundades 1743 av Claude Moët. En dryck som passar perfekt vid speciella tillfällen och som en romantisk gåva till någon som betyder mycket för dig. Brut Impérial har en elegant smak av frukt, frisk syra och en smidig textur. Den är mångfacetterad och egensinnig och ett av världens mest populära mousserande viner.

Julklapp till pappa och mamma (279 kr styck)

Sandoval Reserva

Sandoval Reserva

Vårt julklappstips till alla föräldrar är två flaskor av ett spanskt toppvin i en snygg originallåda av trä. Marqués de Sandoval Reserva 2011 är ett rödvin som är gjort på över 50 år gamla druvstockar och har lagrats i hela 12 månader på barriquefat. En mycket prisvärd Reserva med komplexa fruktaromer och en sammetslen, elegant struktur.

Lyxigt julklappstips för vinälskaren (1345 kronor)

Det lyxiga vinpaketet Highlight innehåller 12 olika viner från kända odlingsområden i hela världen och är den perfekta julklappen för den passionerade vinälskaren. Varje utvalt vin är en klassisk representant av sitt ursprung och sin druvsort med karaktärstyper som får varje vinhjärta att slå lite snabbare.

Julklappstips för rödvinälskaren (649 kr)

Provpaketet Klassviner innehåller 6 flaskor förstklassiga rödviner från olika vinregioner och länder. Sex smakrika vinupplevelser i ett paket! Provpaketet är en prisvärd och perfekt julklapp till den som redan kan en del om vin, men också för dem med ett nyfunnet intresse och för alla som älskar rött vin.

Julklapp för under 100 kr

För 99 kronor får du en flaska Cave Royale Cuvée de Réserve Bordeaux 2014 – ett fruktigt rödvin från Bordeaux som är hem för några av världens bästa röda viner. Bouqueten är imponerande och sällsynt för den här prisklassen, med toner av plommon, mossa, enbär och lätt kryddighet från peppar och läder. Ett populärt rödvin som garanterat kommer uppskattas av den som öppnar den här julklappen!

”Gå bort ”present i jul (89 kr)

Christmas red

Christmas red

Är du bortbjuden i jultider och vill ta med dig en gåva till värden och/eller värdinnan? Christmas Red från södra Italien är ett fantastiskt gott rött vin med tomteetikett som passar perfekt som dryck under de kommande julhelgerna. Christmas Red, gjort på Sangiovese-druvor, är ett moget och kraftfullt rött vin som med sin intensiva röda ton är ett utmärkt komplement till julbordet.

Vill du slå in flaskan går det att köpa en röd presentförpackning som gör att detta juliga vin blir ännu festligare att ge bort.

Julklapp till julklappsspelet

Julklappsspelet har blivit mer och mer populärt i de svenska stugorna under julhelgen. För er som inte vet vad det går ut på så handlar det på det stora hela om att slå en tärning om vilken julklapp som man kammar hem. Det är inte busenkelt att hitta en pryl som passar alla deltagare med skilda intressen men en riktigt fin balsamvinäger är en uppskattad julklapp av de flesta. Det är en sådan sak som man kanske inte unnar sig själv, men gärna använder i sin matlagning. Vårt julklappsspel-tips är därför Aceto Balsamico di Modena IGPen riktigt lyxig balsamvinäger av allra högsta kvalitet, tillverkad enligt gammal tradition i moderna i Italien. Varför inte slå två flugor i en smäll? Hitta fler prisvärda julklappstips i vår sektion mer än vin.

 

För att säkerställa att vinjulklapparna kommer hem till dig innan jul så bör du lägga din beställning senast kl. 18.00 den 9:e december. Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö så gäller senast kl. 18.00 den 15:e december för leverans innan julafton. 

 

God Jul önskar The Wine Company!

 

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar