Meny
Vinregioner

Vinnare i vinbetygstävlingen!

Tack alla ni som har varit med och satt betyg på våra viner och som dessutom deltagit i vår vinbetygstävling. Det glädjer oss att så många ville vara med! Vi har fått fin respons och många värdefulla kundkommentarer om våra viner. Feedback på våra viner är till stor nytta för oss när vi planerar att ta in nya produkter. Då blir det tydligt att vissa viner faller fler i smaken och vi kan se till att vi får in fler nya, likvärdiga och spännande produkter. Fem lyckliga vinnare har nu utsetts och dessa kommer inom kort att få sina priser hemskickade.

Vi säger ett stort TACK till:

Ann B., Norrtälje, som vinner en rivjärn med bricka och rivsalt från ”Himalaya”.

en saltkvarn från ”Peugeot” går till:

Anders O., Täby & Monica R., Gråbo

och slutligen skickar vi vardera en brödkniv från ”Barracuda” till:

Helena A.., Stockholm & Jonas G., Nybro.

Tack för ert deltagande, våra kunders feedback är mycket viktig för oss.

En rivjärn med bricka och rivsalt från ”Himalaya”

En saltkvarn från ”Peugeot”

En brödkniv från ”Barracuda”

3 Kommentarer

 • Ronny Strömberg
  2017-06-11 at 11:49

  Jag har både sagt o skrivit om detta proble, men ingen större förändring.
  Det handlar om ’The Wine Companys’ Chardonnay skräck. Dvs, väldigt litet utbud av Chardonnay viner, i katalogen för 2017 kunde vi räkna in endast 4 st att välja på.
  Och om man som jag är medlem i kvartals prenumeration då man får sig tillsänt 6 olika viner x 2 dvs totalt 12 flaskor. I dessa sändningar så lyser dom vita vinerna väldigt sälla och så gott som aldrig en Chardonnay, utan mer eller mindre ett tyskt vit vin. Men övervikten av rött är slående.
  Mitt problem är att min fru älskar vit och då också Chardonnay.
  Men det blir nog ingen större skillnad för att man delger sina synpunkter här.
  Vänligen Ronny

  Svara
  • Ronny Strömberg
   2017-06-11 at 11:51

   Därför att vi tycker om Chardonnay !

   Svara
  • The Wine Company
   2017-07-13 at 16:09

   Hej Ronny,
   tack för din kommentar och feedback. Just nu har vi 20st viner gjorda på druvan Chardonnay i webshopen, i katalogen tar vi endast med några få exempel av de vi tror är mest intressanta för våra kunder. Urvalet i prenumerationen baseras på att de flesta vill ha mycket mer rött än vitt. Vi förstår självklart att detta inte är optimalt eftersom du nämner att ni har ett större behov av vita viner därhemma. Vi tar givetvis åt oss av kritiken men tror att det bästa kanske är att komplettera din prenumeration med ett separat vitt paket där du kan plocka ihop vita viner efter tycke och smak. Ha en fin kväll. Med vänlig hälsning The Wine Company

   Svara

Lämna ett svar