Meny
Vinregioner

Vinnare i vinbetygstävlingen!

Tack alla ni som har varit med och satt betyg på våra viner och som dessutom deltagit i vår vinbetygstävling. Det glädjer oss att så många ville vara med! Vi har fått fin respons och många värdefulla kundkommentarer om våra viner. Feedback på våra viner är till stor nytta för oss när vi planerar att ta in nya produkter. Då blir det tydligt att vissa viner faller fler i smaken och vi kan se till att vi får in fler nya, likvärdiga och spännande produkter. Fem lyckliga vinnare har nu utsetts och dessa kommer inom kort att få sina priser hemskickade.

Vi säger ett stort TACK till:

Lena H., Stockholm, som vinner en matlagningskniv från ”Zwilling” och en serveringsbräda för antipasti.

 

Ett en vispskål  från ”Le Creuset” går till:

Anders O., Malmö & Monica B., Katrineholm

 

och slutligen skickar vi ett set med två champagneskålar från „Zwiesel“ till:

Hans P., Göteborg & Mikael E., Huskvarna.

 

Tack för ert deltagande, våra kunders feedback är mycket viktig för oss.

TWI_NL_16

Inga kommentarer

    Lämna ett svar