Meny
Tävlingar

Vinnare i vinbetygstävlingen!

Tack alla ni som har varit med och satt betyg på våra viner och som dessutom deltagit i vår vinbetygstävling. Det glädjer oss att så många ville vara med! Vi har fått fin respons och många värdefulla kundkommentarer om våra viner. Feedback på våra viner är till stor nytta för oss när vi planerar att ta in nya produkter. Då blir det tydligt att vissa viner faller fler i smaken och vi kan se till att vi får in fler nya, likvärdiga och spännande produkter. Fem lyckliga vinnare har nu utsetts och dessa kommer inom kort att få sina priser hemskickade.

Vi säger ett stort TACK till:

Christer H., Gustavsberg, som vinner ”Zwiesel 1872 The First Dekanter”.

 

”Le Creuset Rainbow Mini Ramekinsi” går till:

Alf Larsson H., Finspång & Weronica H., Gävle

 

och slutligen skickar vi ”Peugeot Pepparkvarn” till:

Ursel C., Sollentuna & Bengt A., Agunnaryd.

 

Tack för ert deltagande, våra kunders feedback är mycket viktig för oss.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar