Meny
Nyheter / Vin & Mat / Vinprovning

Fine wines provning på Grappe hösten 2019 med The Wine Company!

I mitten av september bjöd The Wine Company in journalister, frilansskribenter och influencers till en höstig middag med vinprovning på vinkällaren Grappe i Stockholm. En trerätters middag avnjöts, samtidigt som en rad premium-viner provades igenom. Denna kväll var det vinet som stod i centrum. Vinvalet komponerades av sommelier och marknadsansvarig Linda Sorby, som satsade på några toppviner från Europa. Där några av vinvärldens främsta personligheter lyftes fram, som Angelo Gaja och Peter Sissek. Vinerna handplockades ur The Wine Company´s sortiment. Det blev en avslappnad kväll, med berättelser och historia bakom några av de kända vingårdarna och vinmakarna, livliga diskussioner och en hel del skratt.

Klicka på vinflaskan för att läsa om & komma till respektive vin i webshoppen.

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar