Meny
Vinregioner

Vinnare i vinbetygstävlingen!

Ett stort tack till alla er som varit med och gett ert omdöme om våra viner och som dessutom deltagit i vår vinbetygstävling. Det gläder oss att så många ville vara med! Vi har fått många värdefulla kommentarer som vi kan dra nytta av när vi planerar vilka viner vi ska ha i sortimentet. Med hjälp av våra kunders feedback blir det tydligt att vissa viner faller fler i smaken och vi kan se till att vi får in fler nya, likvärdiga och spännande produkter. Fem lyckliga vinnare har nu lottats fram och dessa kommer att få sina priser hemskickade inom kort.

Vi säger ett stort TACK och GRATTIS till:

Marianne E., Åhus, som vinner en stekpanna från Le Creuset.

Tom D., Olofstorp, Karl-Östen H., Skellefteå, Cor L., Östra Frölunda och Åsa A., Lund som alla vinner en vattenkaraff från Zwiesel.

Tack för ert deltagande, våra kunders feedback är mycket viktig för oss.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar