Meny
Tävlingar

Stort grattis säger vi till…

Ett stort tack till alla er som varit med och gett ert omdöme om våra viner och som dessutom deltagit i vår vinbetygstävling. Det gläder oss att så många ville vara med! Vi har fått många värdefulla kommentarer som vi kan dra nytta av när planerar vilka viner vi ska ha i sortimentet. Med hjälp av våra kunders feedback blir det tydligt att vissa viner faller fler i smaken och vi kan se till att vi får in fler nya, likvärdiga och spännande produkter. Fem lyckliga vinnare har nu lottats fram och dessa kommer att bli kontaktade och få sina priser hemskickade inom kort.

Vi säger ett stort TACK och GRATTIS till:

Marika G., Sollentuna, som vinner en grillplatta.

Bernt J., Borlänge och Kjell M., Sundsvall, som båda vinner en santokukniv.

Tomas S., Östersund och Linnea L., Stockholm, som båda vinner en vattenkaraff.

Tack för ert deltagande, våra kunders feedback är mycket viktig för oss.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar