Meny
Vinregioner

Rött vin, Vårliga nyheter i vår onlinebutik

Vad sägs om att testa något nytt? Här är några av våra nya favoriter som finns i vår onlinebutik. Hela tre gjorda på druvsorten primitivo, och ett exklusivt Syrah.

Terre D’Aussières 2019

Man brukar säga att en bild säger mer än 1000 ord, men det här vinet säger mycket mer än så. Från Familjen Rotschild, som blivit synonym med fransk vinkultur, kommer det här prisbelönta och exklusiva rödvinet gjord på den mörka och kryddiga druvsorten Syrah. Det är spännande och innovativt med en intensiv och komplex doft, och i gommen en sammetslen känsla. Det här prisade vinet får du inte missa!

Tips! Det här vinet kan du även köpa i trälåda, se här.

Gå till →

Alto Picco Primitivo 2020

Från Apulien, Italien kommer detta solkyssta primitivo som är utmärkt till mer robusta och kraftiga maträtter. Vinet har en tydlig doft av björnbärs- och plommonmarmelad, med en söt kärna till de mogna och mättade fruktaromerna.

Gå till →

Eclipse Primitivo 2019

Även detta vin kommer från Apulien i Italien; här visar sig druvsorten primitivo av högsta kvalitet. Detta vin är välstrukturerat med aromer av svarta körsbär och mogna plommon tillsammans med kryddiga toner av kanel och nejlika. Supermjuka tanniner och en eftersmak som dröjer sig kvar länge; ett utmärkt vin för primitivo-älskare. O ch är du inte en av dom är du det garanterat efter att ha smakat på det här.

Gå till →

Primitivo & Friends Merlot Primitivo 2020

Primitivo och Merlot: I den här flaskan kompletterar de två druvorna varandra fantastiskt bra: primitivons struktur och arom tillsammans med fylligheten och kryddigheten från Merlot gör detta vin intensivt aromatiskt.

Gå till →

Vinpaket Midsommar – 12 flaskor perfekt till midsommarfirandet!

Oavsett hur stort eller litet du planerar att fira midsommar är det här vinpaketet fullt av goda drycker, perfekta att avnjutas vid både fest och stillsammare middagar.

Gå till →

Vinpaketet innehåller hela 12 olika viner, 6 röda, fyra vita och två rosé (varav ett med bubblor!), och två av dessa viner är exklusiva för oss: Det första är det exklusiva Terre D’Aussières vi skrev om längre upp, det andra det för midsommar exklusivt framtagna vita vinet ”Glad Midsommar”.

I paketet hittar du 6 olika röda viner: Från Italien har vi två viner, Da Vinci från Toscana samt Borro al Passo från Apulien, från Frankrike hittar vi förutom det exklusiva Terre D’Aussières även Premium Rotspon och Trône du Rhône, och sist men inte minst ett riktigt spanskt toppvin från Aragonien.

I kategorin vita viner ingår det exklusivt framtagna Glad Midsommar, ett sauvignon blanc från det soliga Chile som är speciellt framtagen för midsommarfirandet! Paketet kommer med ytterligare tre vita viner: en Chardonnay från Sydafrika, ett Pinot Grigio med intensiva aromer samt en frisk och harmonisk Riesling.

I paketet hittar du såklart även sommarens måste: Rosé, både med och utan bubblor. Den härligt ljusrosa Millennio Rosé Collection är en jordgubbsdoftande frizzante med utsökta bubblor och frisk och livlig smak. Rosevinet La Fariella är ett fruktigt och lätt rosé som i gommen ger en behaglig ton av saftiga vingårdspersikor.

Rött

 • Da Vinci Toscana Rosso 2019
 • Terre D’Aussières 2019
 • Borro al Passo Negroamaro Primitivo 2020
 • Premium Rotspon Réserve Spéciale 2019
 • Trône du Rhône 2019
 • Marqués de Sandoval Reserva 2017

Vitt

 • Glad Midsommar Sauvignon Blanc 2020
 • Cape Stone Chardonnay 2020
 • Grifòn Pinot Grigio 2020
 • Cattin Frères Riesling 2019

Rosé och bubbel

 • La Fariella Pinot Grigio Blush 2020
 • Millennio Rosé Collection Frizzante

Inga kommentarer

  Lämna ett svar